Klik HIER voor de homepage van Tennisschool Rob Mentink

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Social Media

Deel deze pagina


Boeien - Binden - Bezielen

Welkom bij Tennisschool Rob Mentink

Tennisschool Rob Mentink is al meer dan 30 jaar een begrip in Rotterdam en omstreken. Jaren geleden opgericht door Rob Mentink en sindsdien uitgegroeid van beginnende tennisschool tot het grootste tenniscentrum in de regio op het gebied van tennisopleidingen.
Onder leiding van Rob Mentink, gediplomeerd A-B- en C- trainer is de tennisschool een enorme groei aan het meemaken. Samen met een enthousiast team van gediplomeerde A- en B- trainers worden er elke week op minstens 9 locaties lessen verzorgd. Daarnaast worden er ondermeer clinics voor cursisten en bedrijven, tennisexcursies, tennisreizen, gezelligheidstoernooien, conditietrainingen en vele andere evenementen georganiseerd.

LAATSTE NIEUWS

Momenteel geen nieuws

MEER NIEUWS? Klik op uw vereniging of centrum...

Tennis ONLY

Tennis ONLY

GAAN DE LESSEN DOOR?

Klik op uw vereniging of centrum...

BINNENKORT BIJ DE TENNISSCHOOL

Thu 24 jan

Thema trainingen bij DLTC

VACATURE

Je eigen trainer, telnr en mail

Vragen over je lessen? Ben je ziek of verhinderd? Je eigen trainer nodig?.. Kijk bij " trainers" voor info en contactgegevens.

Houd je gegevens up-to-date

Login en kies in het menu de optie Privé. Via map "Persoonlijk" kan je je eigen gegevens bijwerken, bijvoorbeeld als je een nieuw mailadres of telefoonnummer krijgt. Via map "Les en Training" krijg je inzage in je lesgroep en kan je onder andere zien met wie je samen les hebt.