Klik HIER voor de homepage van Tennisschool Rob Mentink

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Social Media

Deel deze pagina


Tennisschool Rob Mentink > Trainers

Tennisschool Rob Mentink

Tennisschool Rob Mentink

reanimatie / AED certificaat

Alle trainers hebben een reanimatie / AED certificaat

Rob Mentink

Rob Mentink

De hoofdtrainer van de gelijknamige tennisschool. Van alle markten thuis en zeer vakkundig. Sinds 1980 is hij werkzaam als tennisleraar. Hij heeft 10 jaar een tennisschool in TC IJsselmonde gehad. In die periode is hij kader-trainer ( nationale selectie team onder 14 jaar) en is hij 3 jaar hoofddistrictstennisleraar (Rotterdam) geweest.

En nu dus eigenaar van tennisschool Rob Mentink. Een begrip in regio Rotterdam. Zelf staat hij ook nog veel op de baan en geeft training aan alle niveau's. Van beginners tot mondiale top 100 spelers! Bij Rob ben je dus altijd in goede handen.

Contact: 06 543 858 85
Mail: info@tennisschoolrobmentink.nl

Rene Jonckheere

Rene Jonckheere

Mijn naam is René Jonckheere en ik ben tennisgek! Zelf vrij laat begonnen met tennis, maar ik bleek aanleg te hebben  Na 1 jaar getennist te hebben, besloot ik om tennisleraar te worden. Op het CIOS heb ik vervolgens mijn A en B-licentie tennis gehaald. Evenals mijn A en B-licentie Fitness en sportmanagement. Daarnaast enorm veel getennist. Zodoende vier ik dit jaar alweer mijn 22de jaar als tennisleraar en ik ben nog steeds erg bevlogen van het tennisvak. Motivatie en enthousiasme zijn de key-woorden tijdens mijn trainingen. Ik geef sinds 2002 met veel plezier les voor de tennisschool  en ben verantwoordelijk voor interne opleidingen en alle evenementen Verder zullen jullie mij vaak tijdens evenementen terugzien. Clinics, instuifmiddagen en toernooien...ik organiseer het graag!

Veel tennisplezier en tot op de baan!

Contact: 06 250 877 03
Mail: rene@tennisschoolrobmentink.nl

Sandra Visser

Sandra Visser

Ik ben Sandra geboren op 5 oktober 1990 en ik kom uit Rotterdam. Ik ben begonnen met tennissen toen ik 5 was. Na er een aantal jaar tussenuit geweest te zijn miste ik het spelletje toch te veel en heb ik op mijn 18e weer besloten te gaan tennissen en heb de A licentie behaald op de HALO. Wat ik mooi vind aan het lesgeven is mijn passie en kennis voor tennis overdragen en anderen, of het nou kinderen, pubers of volwassenen zijn. Het leukste is gewoon om je leerlingen te zien groeien en beter zien worden.

Sandra Visser
Tel: 0649710225
Mail: sandra@tennisschoolrobmentink.nl

Lisette Boekholt

Lisette Boekholt

Beste tennisliefhebbers,

Ik ben Lisette Boekholt, geboren op 29 juni 1988 en ik woon samen met mijn vriend in Spijkenisse. Zelf tennis ik al 16 jaar en mijn speelsterkte is categorie 3.
Ik heb via mijn sportopleiding op het ALbeda College mijn licentie gehaald om les te geven. 11 jaar geleden ben ik begonnen met lesgeven waarvan ik nu de laatste 9 jaar full-time training geef.
Buiten tennissen en lesgeven heb ik ook nog andere hobbys: Snowboarden en Zwemmen. Het liefst doe ik dat zo vaak als ik kan.
Naast het lesgeven probeer ik ook mijn eigen tennis bij te houden. Ik speel elk jaar voorjaarscompetitie in een gemengd team. En in de zomervakantie, wanneer ik vrij heb, speel ik open toernooien in regio Rotterdam.
 
Ik heb erg veel zin om op jullie club te komen les geven en hoop jullie allemaal snel te zien op Heerjansdam.

Contact: 06 515 353 50
Mail: lisette@tennisschoolrobmentink.nl

Martijn van der Heijden

Martijn van der Heijden

Mijn naam is Martijn van der Heijden, geboren op 15 januari 1990 en ik woon in Rotterdam. Ik ben begonnen met tennissen toen ik 10 jaar was, dus tennis nu al zo'n 15 jaar. Ik sta nog steeds met alle plezier op de baan en speel nog graag competitie en toernooien. Ik heb op dit moment speelsterkte 4.
Ik heb ervaring in het lesgeven. Junioren, senioren, beginners of gevorderden, ik vind het allemaal leuk. Ik heb ook ervaring in het lesgeven aan Tenniskids, rolstoeltennissers en g-tennissers. Ik ga graag met mensen om en vind het erg leuk om ze het tennisspelletje te leren.
Ik geef met veel plezier al een aantal jaren les bijTennisschool Rob Mentink en hoop jullie snel op de baan te zien!

 

Contact: martijn@tennisschoolrobmentink.nl

Telefoonnummer: 06 198 96 277

Dario Prodanovic

Dario Prodanovic

Hoi allemaal!
Mijn naam is Dario Prodanovic. Ik heb Sport en Bewegen op het Albeda College in Rotterdam gevolgd. Sport is altijd al een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest, met name racketsporten liggen mij. Zo tafeltennis ik al meer dan 10 jaar en tennis ook al een lange tijd. Ik heb mijn stage gedaan bij Tennisschool Rob Mentink en mijn KNLTB A-licentie gehaald. Inmiddels geef ik al 4 jaar met veel plezier les voor de tennisschool. Onder andere op LTC Triomf en als hoofdtrainer op NLTC Nieuw-Lekkerland.
Ik verheug  mij er dan ook op om les te geven bij Tennisschool Rob Mentink en deze sport over te brengen aan jong en oud! Dus ik hoop jullie snel tegen te komen op de baan!
Contact: 06-104 378 12
Mail: dario@tennisschoolrobmentink.nl

Bregt van den Born

Bregt van den Born

Mijn naam is Bregt van den Born. Ik woon samen met mijn vrouw en 2 kinderen in Zoetermeer.
Op 6-jarige leeftijd ben ik begonnen met tennissen. In die tijd ging dat (helaas) nog met de gele bal. Gelukkig ging het me vrij redelijk af en had ik er veel plezier in.
Uiteindelijk werd ik behoorlijk fanatiek en stond iedere dag te tennissen (trainen, vrij spelen met vriendjes, of gewoon tegen de muur)
Op mijn 20e ben ik de A-cursus gaan doen, gewoon omdat de opleiding me leuk leek. Zo’n 5 jaar later ben ik bij “C.C.” in Dordrecht, daadwerkelijk begonnen met lesgeven. Na 1 seizoen was het me duidelijk. Ik wilde blijven trainen en ben toen gestart bij TV Bonaventura in Strijen. Na een paar jaar werd dat fulltime lesgeven door ook in Waddinxveen te gaan trainen. In die periode heb ik ook mijn B-licentie behaald.
De laatste anderhalf jaar geef ik met veel plezier training bij TV Pijnacker en bij Tenniscentrum Meerzicht in Zoetermeer.

Ik ben blij dat ik de kans krijg om voor Tennisschool Rob Mentink hoofd clubtrainer te worden bij TV Heer Jan en ik verheug me erop om samen met de diverse commissies te gaan werken aan het tennisplezier van de leden van TV Heer Jan en hoop door mijn trainingen tevens het niveau te kunnen verbeteren van de leerlingen. Ik hoop snel te worden opgenomen in de vereniging, zodat we samen kunnen werken aan een mooie toekomst.

Tot binnenkort op het tennispark.
Bregt van den Born
06-24994892
Mail: bregt@tennisschoolrobmentink.nl
Info: www.tennisschoolrobmentink - trainers

Chris Schmidt

Chris Schmidt

Ik ben Chris Schmidt, geboren in 1981 en bovenal fanatiek tennisser. Van jongs af aan heb ik al veel interesse in deze mooie sport, maar ik ben pas later begonnen met tennissen. Ik heb de eerste jaren veel vrij gespeeld en begon daarna met toernooien, competitie en nam les.
Ik speelde toen op nivo 4.
Ik heb zo veel plezier in tennis, dat ik besloot van mijn hobby mijn beroep te maken. Ik haalde mijn A-licentie en begon ik met het geven van mijn eerste lessen.
Tennis geeft mij energie en rust tegelijk. Als trainer wil ik je helpen om jouw doelen te bereiken, door je uit te dagen en te enthousiasmeren voor onze sport. 
Ik ben blij dat ik voor Tennisschool Rob Mentink de leden van DLTC mag gaan lesgeven.
Tot snel op de tennisbaan!

Chris
Telefoon: 0641497769
Mail: chris@tennisschoolrobmentink.nl

 

Sven Blaak

Sven Blaak

Hoi allemaal, mijn naam is Sven Blaak. Ik ben geboren op 14 augustus 1994 en ik woon in Dordrecht. Ik ben op mijn 7e begonnen met de sport tennis en heb van mijn passie mijn beroep gemaakt. Ik heb het CIOS in Breda/Goes gevolgd en tijdens die periode lesgegeven in de regio Breda. Daarna met een WTA speelster gewerkt en vervolgens een paar jaar actief geweest bij het internationale tennistoernooi van Challenger Zeeland als functie technisch toernooi directeur. Nu ben ik druk bezig met het begeleiden en lesgeven van jong tot oud en van beginner tot fulltime speler(s). Naast het lesgeven en begeleiden ben ik ook druk bezig met Sportmax Events, een eigen organisatie die al jaren jeugdkampen organiseert. Ik speel competitie in Dordrecht. Naast tennis zijn voetbal en skiën ook hobby’s van mij.
Mijn actuele rating is 3/3.
Ik ben blij dat ik de kans krijg bij Tennisschool Rob Mentink om mijn passie voor het tennis over te brengen op mijn leerlingen.
Tot snel op de baan!
Sven Blaak
Tel: 0646165809
Mail: sven@tennisschoolrobmentink.nl

Cornella Luiten

Cornella Luiten

Vanaf april ga ik de tennislessen/trainingen geven op LTC Maasdam voor Tennisschool Rob Mentink. Via dit stukje op de website stel ik mijzelf graag alvast een klein beetje voor. Mijn naam is Cornella Luiten en ik woon in Zwijndrecht.  Als twaalfjarige kreeg ik mijn eerste tennisles en bracht vanaf dat moment heel veel uurtjes door op de tennisbaan. Bij de KNLTB heb ik de A, B en C-licenties behaald en inmiddels heb ik al bijna 25 jaar trainerservaring. Samen met een trainersteam verzorgde mijn tennisschool onder andere trainingen op vier verschillende verenigingen in de regio Zwijndrecht. Daarnaast heb ik drie jaar lang met veel plezier instroomtraining gegeven als bondsregio-en conditietrainer voor de KNLTB in de regio Zuid-West. In 2013 werd ik ziek en heb lang moeten revalideren.  Om mezelf te kunnen richten op mijn herstel,  heb ik in 2014 besloten om even te stoppen met al mijn werkzaamheden. Éénmaal weer fit begon het al snel te kriebelen en sinds begin dit jaar sta ik weer op de tennisbaan. Tennisschool Rob Mentink zocht een ervaren trainer voor een gezellige, kleine vereniging in Maasdam. Natuurlijk heb ik eerst even op de website gespiekt om een indruk van de club  te krijgen. Het lijkt me heel erg leuk om de leden van LTC Maasdam en de vereniging verder te leren kennen en samen met jullie aan de slag te gaan. Want jong of oud, prestatief of recreatief er blijven altijd dingen te ontdekken en te leren waardoor je nog meer plezier kan beleven op de tennisbaan! 
Cornella Luiten  
Tel: 0621526211
Mail: cornella@tennisschoolrobmentink.nl

Vacatures

Tennisschool Rob Mentink zoekt collega's op verschillende locaties. Waaronder een full-time trainer. Voor al onze vacatures geld dat wij voor de trainers in de zomer,  's winters ook werk hebben. Tevens zoeken wij nog part-time trainers. Mocht je interesse hebben, neem contact op met ons via info@tennisschoolrobmentink.nl of bel op telnr. 06 543 858 85.

Ernst Slegtenhorst

Ernst Slegtenhorst

Hallo beste tennisliefhebbers,

Ik ben Ernst Slegtenhorst, geboren in 1976, en sta met veel plezier les te geven. Er langzaam ingerold om vervolgens mijn A- en B-licentie te halen via de KNLTB. Ten tijde van de A-opleiding heb ik in Rotterdam de openbare PABO gedaan. Parttime voor de klas gestaan en fulltime op de baan lesgegeven. Op mijn zesde begonnen op Triomf in Bergschenhoek. Toen kwam TOEG in beeld waar ik lang competitie heb gespeeld op hoofdklasse niveau landelijk heren. Eigen speelsterkte was 3-3.
Na een tijd voor een tennisschool gewerkt te hebben, wilde ik me verder ontwikkelen en dat is gelukt op TC Schiebroek. Wat me drijft om les te geven is dat ik mensen vooruit zie gaan. Of het kinderen zijn of volwassenen, hoog of lager niveau. Verbetering zien en plezier hebben in het spel. Dat vind ik heel belangrijk. En nu kom ik terecht in een nieuwe uitdaging. Aan de slag bij Tennisschool Rob Mentink op Heerjansdam en LTC Triomf.. Graag tot ziens op de baan!

TContact:       0640310171
Mail:              ernst@tennisschoolrobmentink.nl

Lianne Leliveld

Lianne Leliveld

Mijn naam is Lianne Leliveld , geboren op 30-08-1994 en woonachtig in Schiedam. Toen ik vier jaar oud was ben ik begonnen met tennissen , maar pas sinds een aantal jaren fanatiek. Tijdens mijn opleiding aan het CIOS te Goes waar ik tevens ook mijn licentie A behaald heb , heb ik gedurende het 3e en 4e leerjaar stage gelopen bij Tennisschool Rob Mentink , waar ik al een geruime tijd met ontzettend veel plezier les geef.  Ik geef les op TOC en Heerjansdam. Verder speel ik regelmatig toernooien en neem ik deel aan diverse competities. 

Bezig zijn met mijn passie, de tennissport en die gedrevenheid overbrengen op mijn leerlingen die tegelijkertijd plezier, ontwikkeling en uitdaging ervaren vind ik het mooiste wat er is en dat doe dit dan ook met veel enthousiasme. Ik hoop jullie daarom graag te zien op de tennisbaan !

Lianne Leliveld
Telefoon : 0634492931
E-mail : lianne@tennisschoolrobmentink.nl