Klik HIER voor de homepage van Tennisschool Rob Mentink

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Social Media

Deel deze pagina


Tennisschool Rob Mentink > Verenigingen > LTC Maasdam > Inschrijven

INSCHRIJVEN

JEUGD - ZOMER 2020

 

Leerlingen

Lessen

Lesgeld

Startdatum

Info

Inschrijven

Groepsles

4

17

€ 207

30 Mrt 20

?

...

Groepsles

2

17

€ 380,50

30 Mrt 20

?

...

Priveles

1

17

€ 725

30 Mrt 20

?

...

Priveles halfuur

1

17

€ 380,50

30 Mrt 20

?

...

SENIOREN - ZOMER 2020

 

Leerlingen

Lessen

Lesgeld

Startdatum

Info

Inschrijven

Groepsles

4

17

€ 207

30 Mrt 20

?

...

Groepsles

2

17

€ 380,50

30 Mrt 20

?

...

Priveles

1

17

€ 725

30 Mrt 20

?

...

Priveles halfuur

1

17

€ 380,50

30 Mrt 20

?

...

UITLEG

In de zomer zullen er op het tennispark van LTC Maasdam tennislessen door onze tennisschool verzorgt worden. Het seizoen zal starten rond 1 april. Alle cursussen bestaan uit 17 trainingen en duren 50 minuten, met uitzondering van de bal- en slagvaardigheidstrainingen en incidentele privelessen. Er zijn op dit park  veel mogelijkheden met betrekking tot tennistraining.  Hieronder staan deze opties voor u beschreven. Indien u tennislessen wilt gaan volgen, is het wel verplicht om lid te zijn van tennisvereniging LTC Maasdam.


  • Bal en slagvaardigheid: Bal- en slagvaardigheids training: Deze training is speciaal voor de jongste kinderen van 5 t/m max 7 jaar. De cursus zal met maximaal 10 kinderen op miniveldjes plaatsvinden. Tijdens deze cursus leren de kinderen spelenderwijs omgaan met racket en bal. Via spelvormen zal er vooral aan de racketbladcontrole, motoriek, spelregels en basistechniek worden gewerkt.
  • Jeugdtraining 4 personen: Deze lessen worden gedurende de hele zomerperiode gegeven.  Daarbij word er intensief aan techniek, tactiek en coordinatie gewerkt. Met zowel aandacht voor de groepsontwikkeling als op individueel niveau.

  • Seniortraining 4 personen: Tijdens deze trainingen zullen alle slagen aan bod komen. Met aanwijzingen van onze vakkundige trainers zullen wij uw totale tennisspel een niveau omhoog brengen. Omdat u met slechts 4 personen traint is er ook veel ruimte voor persoonlijke aanwijzingen welke uw speelpeil ten goede komen. Intensief, leerzaam en leuk!
  • Prive lessen: Voor zowel jeugd als senioren bieden wij de mogelijkheid om prive les te volgen. Dit kan het hele seizoen en eventueel ook op afspraak een aantal keer indien mogelijk. Privelessen kunt u met 1 of 2 personen volgen. Verder is er de mogelijkheid om een half uur of een heel lesuur (50 min) af te spreken. Uiteraard is dit de ideale manier om je speelpeil te verhogen. Met veel induviduele aanwijzingen zal uw tennisspel snel verbeteren. 

Lesreglement

Op de lessen is ons lesreglement van toepassing. Klik hier om ze te lezen.

>> Lees verder...