Klik HIER voor de homepage van Tennisschool Rob Mentink

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Social Media

Deel deze pagina


Rene Jonckheere

Rene Jonckheere

Mijn naam is René Jonckheere en ik ben tennisgek! Zelf vrij laat begonnen met tennis, maar ik bleek aanleg te hebben  Na 1 jaar getennist te hebben, besloot ik om tennisleraar te worden. Op het CIOS heb ik vervolgens mijn A en B-licentie tennis gehaald. Evenals mijn A en B-licentie Fitness en sportmanagement. Daarnaast enorm veel getennist. Zodoende vier ik dit jaar alweer mijn 19de jaar als tennisleraar en ik ben nog steeds erg bevlogen van het tennisvak. Motivatie en enthousiasme zijn de key-woorden tijdens mijn trainingen. Ik geef sinds 2002 met veel plezier les voor de tennisschool  en ben verantwoordelijk voor interne opleidingen en alle evenementen Verder zullen jullie mij vaak tijdens evenementen terugzien. Clinics, instuifmidagen en toernooien...ik organiseer het graag!

 Veel tennisplezier en tot op de baan!

Contact: 06 250 877 03

Mail: rene@tennisschoolrobmentink.nl

Martijn van der Heijden

Martijn van der Heijden

Mijn naam is Martijn van der Heijden, geboren op 15 januari 1990 en ik woon in Rotterdam. Ik ben begonnen met tennissen toen ik 10 jaar was, dus tennis nu al zo'n 15 jaar. Ik sta nog steeds met alle plezier op de baan en speel nog graag competitie en toernooien. Ik heb op dit moment speelsterkte 4.
Ik heb ervaring in het lesgeven. Junioren, senioren, beginners of gevorderden, ik vind het allemaal leuk. Ik heb ook ervaring in het lesgeven aan Tenniskids, rolstoeltennissers en g-tennissers. Ik ga graag met mensen om en vind het erg leuk om ze het tennisspelletje te leren.
Ik heb veel zin om les te gaan geven voor Tennisschool Rob Mentink en hoop jullie snel op de baan te zien!

 

Contact: martijn@tennisschoolrobmentink.nl

Telefoonnummer: 06 198 96 277

Dario Prodanovic

Dario Prodanovic


Hoi allemaal!
Mijn naam is Dario Prodanovic. Ik heb Sport en Bewegen op het Albeda College in Rotterdam gevolgd. Sport is altijd al een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest, met name racketsporten liggen mij. Zo tafeltennis ik al meer dan 10 jaar en tennis ook al een lange tijd. Ik heb mijn stage gedaan bij Tennisschool Rob Mentink en mijn KNLTB A-licentie gehaald. Inmiddels geef ik al 4 jaar met veel plezier les voor de tennisschool. Onder andere op LTC Triomf en als hoofdtrainer op NLTC Nieuw-Lekkerland.
Ik verheug  mij er dan ook op om les te geven bij Tennisschool Rob Mentink en deze sport over te brengen aan jong en oud! Dus ik hoop jullie snel tegen te komen op de baan!

Contact: 06-104 378 12
Mail: dario@tennisschoolrobmentink.nl

Jeffrey van den Bos

Jeffrey van den Bos

Ik ben Jeffrey van den Bos, 27 jaar en woonachtig in Rotterdam. Toen ik 5 jaar was ben ik begonnen met tennissen op T.V. de Molen in  Nieuw Beijerland en na een aantal jaar ben ik overgestapt op T.V.  Oud Beijerland (TVO). Op dit moment ben ik lid van T.V. Victoria,  waar ik  nog competitie speelde en dit jaar speel ik de  zaterdag competitie, heren 2e klasse voor LTV Dosh.
Mijn huidige speelsterkte is 3/3. Ik heb 8 jaar ervaring als tennisleraar en ik heb tot nu toe  
lesgegeven op T.V. Victoria. In 2009 heb ik mijn CIOS (Goes) diploma behaald, waaronder ook mijn trainer A-licentie. Ik geef inmiddels al een aantal jeer met veel plezier les voor de tennisschool. Op het moment is dat op LTC Triomf.

Contact: 06 139 583 20
Mail: jeffrey@tennisschoolrobmentink.nl

Sandra Visser

Sandra Visser

Ik ben Sandra geboren op 5 oktober 1990 en ik kom uit Rotterdam. Ik ben begonnen met tennissen toen ik 5 was. Na er een aantal jaar tussenuit geweest te zijn miste ik het spelletje toch te veel en heb ik op mijn 18e weer besloten te gaan tennissen en heb de A licentie behaald op de HALO. Wat ik mooi vind aan het lesgeven is mijn passie en kennis voor tennis overdragen en anderen, of het nou kinderen, pubers of volwassenen zijn. Het leukste is gewoon om je leerlingen te zien groeien en beter zien worden.

Sandra Visser
Tel: 0649710225
Mail: sandra@tennisschoolrobmentink.nl

     Property Sheet
Tennisschool Rob Mentink > Verenigingen > LTC Triomf > Trainers