Klik HIER voor de homepage van Tennisschool Rob Mentink

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Social Media

Deel deze pagina


Tennisschool Rob Mentink > Verenigingen > My Health Club > Inschrijven

INSCHRIJVEN

JEUGD - WINTER 2017-2018

Sorry, er zijn momenteel geen lesmogelijkheden om voor in te schrijven.

SENIOREN - WINTER 2017-2018

Sorry, er zijn momenteel geen lesmogelijkheden om voor in te schrijven.

UITLEG

In de winter worden er tennislessen door onze tennisschool verzorgt. . De cursussen bestaan uit 22 trainingen, met uitzondering van de privelessen die per les zijn af te spreken. Hieronder staan de opties voor u beschreven. U hoeft geen lid te zijn van de tennisvereniging of MyHealthclub wilt u tennislessen volgen. 


  • Jeugdtraining 4 personen: Tijdens deze trainingen zullen alle slagen aan bod komen. Daarbij word er intensief aan techniek, tactiek en coordinatie gewerkt. Met zowel aandacht voor de groepsontwikkeling als op individueel niveau.
  • Jeugdtraining 6 personen: Er zal les worden gegeven op 1 tennisbaan met een technisch en tacktisch goed verzord programma.Gediciplineerd zal er gewerkt worden aan de technische en tactische vaardigheden en aan de ontwikkeling van een eigen speelstijl.


  • Seniortraining 4 personen: Tijdens deze trainingen zullen alle slagen aan bod komen. Met aanwijzingen van onze vakkundige trainers zullen wij uw totale tennisspel een niveau omhoog brengen. Omdat u met slechts 4 personen traint is er ook veel ruimte voor persoonlijke aanwijzingen welke uw speelpeil ten goede komen. Intensief, leerzaam en leuk! 
  • Seniortraining 6 personen: Er zal les worden gegeven op 1 tennisbaan met een technisch en tacktisch goed verzord programma.Gediciplineerd zal er gewerkt worden aan de technische en tactische vaardigheden en aan de ontwikkeling van een eigen speelstijl.


  • Prive lessen: Voor zowel jeugd als senioren bieden wij de mogelijkheid om prive les te volgen. Dit kan het hele seizoen maar natuurlijk ook op afspraak een aantal keer. Uiteraard is dit de ideale manier om je speelpeil te verhogen. Met veel induviduele aanwijzingen zal uw tennisspel snel verbeteren.