Klik HIER voor de homepage van Tennisschool Rob Mentink

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Social Media

Deel deze pagina


Tennisschool Rob Mentink > Verenigingen > NLTC > Inschrijven

INSCHRIJVEN

JEUGD - ZOMER 2020

 

Leerlingen

Lessen

Lesgeld

Startdatum

Info

Inschrijven

Groepsles

6

18

€ 168

23 Mrt 20

?

...

Groepsles

4

18

€ 216

23 Mrt 20

?

...

Priveles

2

18

€ 420

23 Mrt 20

?

...

Priveles

1

18

€ 792,50

23 Mrt 20

?

...

Priveles halfuur

1

18

€ 420

23 Mrt 20

?

...

SENIOREN - ZOMER 2020

 

Leerlingen

Lessen

Lesgeld

Startdatum

Info

Inschrijven

Groepsles

4

18

€ 231

23 Mrt 20

?

...

Priveles

2

18

€ 420

23 Mrt 20

?

...

Priveles

1

18

€ 792,50

23 Mrt 20

?

...

Priveles halfuur

1

18

€ 420

23 Mrt 20

?

...

UITLEG

Lesmogelijkheden op NLTC

Het hele jaar door worden er op NLTC in Nieuw Lekkerland tennislessen door onze tennisschool verzorgt. . Alle cursussen bestaan uit 18 trainingen en duren 50 minuten, met uitzondering van de privelessen.  Hieronder staan de opties voor u beschreven.  U moet wel lid zijn de tennisvereniging wilt u tennislessen volgen. Let u dus goed op als u inschrijft dat u lid bent van NLTC.


  • Jeugdtraining 4 personen: Deze lessen worden gedurende de hele zomerperiode gegeven.  Daarbij word er intensief aan techniek, tactiek en coordinatie gewerkt. Met zowel aandacht voor de groepsontwikkeling als op individueel niveau.
  • Jeugdtraining 6 personen: Er zal les worden gegeven op 2 tennisbanen met een technisch en tacktisch goed verzord programma.Gediciplineerd zal er gewerkt worden aan de technische en tactische vaardigheden en aan de ontwikkeling van een eigen speelstijl.      
  • Tenniskids: Op ons park geven wij tenniskids lessen aan alle 3 nivo's, Rood, Oranje en Groen. Tenniskids is een speciaal trainingsprogramma van de KNLTB speciaal voor kids tm 10 jaar. Daaraan gekoppeld is het mogelijk om voor de vereniging competitie te spelen in nivo Rood, Oranje of Groen. Tijdens de trainingen is er speciaal materiaal aanwezig zoals speciale tennisballen. Spelenderwijs zullen kinderen tijdens de tenniskids lessen aan hun tennisvaardigheden werken. Wij geven Tenniskids in alle groepen. Dus priveles, aan 4 personen of in een groepje van 6 personen. Alle jeugdtrainingen waarvoor u kunt  inschrijven zijn voor kids van 10 jaar en jonger automatisch een tenniskids training. U hoeft dit dus niet apart aan te geven.                                       


   
  • Seniortraining 4 personen: Tijdens deze trainingen zullen alle slagen aan bod komen. Met aanwijzingen van onze vakkundige trainers zullen wij uw totale tennisspel een niveau omhoog brengen. Omdat u met slechts 4 personen traint is er ook veel ruimte voor persoonlijke aanwijzingen welke uw speelpeil ten goede komen. Intensief, leerzaam en leuk!

  • Prive lessen: Voor zowel jeugd als senioren bieden wij de mogelijkheid om prive les te volgen. Dit kan het hele seizoen maar natuurlijk ook op afspraak een aantal keer. Uiteraard is dit de ideale manier om je speelpeil te verhogen. Met veel induviduele aanwijzingen zal uw tennisspel snel verbeteren.