Klik HIER voor de homepage van Tennisschool Rob Mentink

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Social Media

Deel deze pagina


Tennisschool Rob Mentink > Verenigingen > TOC (Hooghe Dorp) > Algemeen

't Hooghe Dorp

't Hooghe Dorp

Groenedijk 48
2904 LB Capelle a/d IJssel

Op ons tennispark kunt u toernooien organiseren met uw familie, vrienden of colega's, barbecuen en lekker dineren, maar vanzelfsprekend kunt u bovenal tennissen.

Wij hebben 14 verlichte tennisbanen op ons tennispark. Acht banen zijn voorzien van gravel en zes van kunstgras.

Omdat wij banen inhuren kunt u bij ons ook les volgen wanneer u geen lid bent van de tennisvereniging. Als u wel lid bent krijgt u  korting op het lesgeld.

Check de site van het tennispark: www.hooghedorp.nl

Tenniskids

Tenniskids

Het paradepaardje van de KNLTB. Een volledig traject om kinderen aan te trekken, op te leiden en te behouden voor de tennissport. Onze trainers hebben de 2 daagse tenniskids cursus gevolgd, en zijn op de hoogte van de ontwikkelingen.

En dat zijn er de laatste jaren nogal wat! andere ballen, nivo in kleuren, een andere opzet met de competitie voor de kleinste kids, ander formaat velden etc. Dit alles is in het leven geroepen door de KNLTB om meer kids op tennis te krijgen. Bovendien werken de nieuwe materialen die ontwikkeld zijn zo, dat het nivo van de deelnemende kinderen sneller stijgt. Meer tennis is meer plezier!

Alles word ondersteund door KNLTB geleverde flyers, diploma's, sleutelhangers en noem het maar op. De moeite waard voor elke jeugdcommissie om zich hier eens verder in te verdiepen en te zien wat de mogelijkheden zijn. Wij helpen graag mee.

LAATSTE NIEUWS

Momenteel geen nieuws

Wij werken samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur

Sport subsidie voor kinderen

>> Lees verder...

VAKANTIEDATA

Hoofdtrainer Martijn van der Heijden

Hoofdtrainer Martijn van der Heijden

BINNENKORT OP 'T HOOGHE DORP

Geen mededelingen

Neem eens een kijkje op de website van Restaurant 't Hooghe Water.Neem eens een kijkje op de website van Restaurant 't Hooghe Water.

Tennisshop Matchpoint

Tennisshop Matchpoint

Ook voor al uw tennisartikelen kunt u bij ons terecht.

Tennisshop Matchpoint heeft een ruim assortiment aan rackets, grips, ballen, caps, bespanningen etc. Stap eens binnen of vraag aan onze trainers advies.

Check een gedeelte van ons assortiment op de homepage onder knopje "winkel.