Klik HIER voor de homepage van Tennisschool Rob Mentink

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Social Media

Deel deze pagina


Tennisschool Rob Mentink > Verenigingen > TOC (Hooghe Dorp) > Inschrijven

INSCHRIJVEN

JEUGD - ZOMER 2020

 

 

Leerlingen

Lessen

Lesgeld

Startdatum

Info

Inschrijven

Leden

Groepsles

8?

18

€ 205

23 Mrt 20

?

...

    ''

Groepsles

4?

18

€ 280

23 Mrt 20

?

...

Niet leden

Groepsles

8

18

€ 250

23 Mrt 20

?

...

    ''

Groepsles

4

18

€ 310

23 Mrt 20

?

...

Niet leden / Leden

Privéles

2?

1

€ 51

23 Mrt 20

?

...

SENIOREN - ZOMER 2020

 

 

Leerlingen

Lessen

Lesgeld

Startdatum

Info

Inschrijven

Leden

Groepsles

6?

18

€ 260

23 Mrt 20

?

...

    ''

Groepsles

4?

18

€ 320

23 Mrt 20

?

...

Niet leden

Groepsles

6

18

€ 270

23 Mrt 20

?

...

    ''

Groepsles

4

18

€ 335

23 Mrt 20

?

...

Niet leden / Leden

Privéles

2?

1

€ 52

23 Mrt 20

?

...

lesreglement

Op de lessen is ons lesreglement van toepassing. Klik hier om ze te lezen.

>> Lees verder...

UITLEG

Trainingsmogelijkheden

Het hele jaar door worden er op tennispark 't Hooghe Dorp tennislessen door onze tennisschool verzorgt.  Alle cursussen bestaan uit 19 trainingen en duren 50 minuten, met uitzondering van de bal- en slagvaardigheidstrainingen en de privelessen. Er zijn op dit park zeer veel mogelijkheden met betrekking tot tennistraining.  Hieronder staan deze opties voor u beschreven. Tevens is het op dit tennispark mogelijk om tennisles te volgen zonder lid te zijn van tennisvereniging T.O.C. Mocht u wel lid zijn de tennisvereniging dan krijgt u korting op de tennislessen. Let u dus goed op dat als u inschrijft dat u correct invult of u wel of geen lid bent.


  • Bal en slagvaardigheid: Bal- en slagvaardigheids training: Deze training is speciaal voor de jongste kinderen van 5 t/m max 7 jaar. De cursus bestaat uit 5 lessen met maximaal 10 kinderen op miniveldjes. Tijdens deze cursus leren de kinderen spelenderwijs omgaan met racket en bal. Via spelvormen zal er vooral aan de racketbladcontrole, motoriek, spelregels en basistechniek worden gewerkt.
  • Tenniskids: Op ons park geven wij tenniskids lessen aan alle 3 nivo's, Rood, Oranje en Groen. Tenniskids is een speciaal trainingsprogramma van de KNLTB speciaal voor kids tm 10 jaar.  Tijdens de trainingen is er speciaal materiaal aanwezig zoals speciale tennisballen. Spelenderwijs zullen kinderen tijdens de tenniskids lessen aan hun tennisvaardigheden werken. Wij geven Tenniskids in alle groepen. Dus priveles, aan 4 personen of in een groepje van 6 personen. Alle jeugdtrainingen waarvoor u kunt  inschrijven zijn voor kids van 10 jaar en jonger automatisch een tenniskids training. U hoeft dit dus niet apart aan te geven.
  • Jeugdtraining 4 personen: Deze lessen worden gedurende de hele zomerperiode gegeven.  Daarbij word er intensief aan techniek, tactiek en coordinatie gewerkt. Met zowel aandacht voor de groepsontwikkeling als op individueel niveau.
  • Jeugdtraining 8 personen: Er zal les worden gegeven op 2 tennisbanen met een technisch en tacktisch goed verzord programma.Gediciplineerd zal er gewerkt worden aan de technische en tactische vaardigheden en aan de ontwikkeling van een eigen speelstijl. 
       
  • Seniortraining 4 personen: Tijdens deze trainingen zullen alle slagen aan bod komen. Met aanwijzingen van onze vakkundige trainers zullen wij uw totale tennisspel een niveau omhoog brengen. Omdat u met slechts 4 personen traint is er ook veel ruimte voor persoonlijke aanwijzingen welke uw speelpeil ten goede komen. Intensief, leerzaam en leuk!
  • Seniortraining 6 personen: De training word op 1 tennisbaan gegeven. Door het aanbieden van specifieke oefeningen zal de intensiteit hoger zijn dan u misschien verwacht met 6 personen. Deze cursus is bij uitstek geschikt om uw het basisniveau bij te brengen.
  • Prive lessen: Voor zowel jeugd als senioren bieden wij de mogelijkheid om prive les te volgen. Dit kan het hele seizoen maar natuurlijk ook op afspraak een aantal keer. Uiteraard is dit de ideale manier om je speelpeil te verhogen. Met veel induviduele aanwijzingen zal uw tennisspel snel verbeteren.