Klik HIER voor de homepage van Tennisschool Rob Mentink

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Social Media

Deel deze pagina


Tennisschool Rob Mentink > Verenigingen > TOC (Hooghe Dorp) > Trainers

Rob Mentink

Rob Mentink

De hoofdtrainer van de gelijknamige tennisschool. Van alle markten thuis en zeer vakkundig. Sinds 1980 is hij werkzaam als tennisleraar. Hij heeft 10 jaar een tennisschool in TC IJsselmonde gehad. In die periode is hij kader-trainer ( nationale selectie team onder 14 jaar) en is hij 3 jaar hoofddistrictstennisleraar (Rotterdam) geweest.

En nu dus eigenaar van tennisschool Rob Mentink. Een begrip in regio Rotterdam. Zelf staat hij ook nog veel op de baan en geeft training aan alle niveau's. Van beginners tot mondiale top 100 spelers! Bij Rob ben je dus altijd in goede handen.

Contact: 06 543 858 85

Mail: info@tennisschoolrobmentink.nl

Rene Jonckheere

Rene Jonckheere

Mijn naam is René Jonckheere en ik ben tennisgek! Zelf vrij laat begonnen met tennis, maar ik bleek aanleg te hebben  Na 1 jaar getennist te hebben, besloot ik om tennisleraar te worden. Op het CIOS heb ik vervolgens mijn A en B-licentie tennis gehaald. Evenals mijn A en B-licentie Fitness en sportmanagement. Daarnaast enorm veel getennist. Zodoende vier ik dit jaar alweer mijn 18de jaar als tennisleraar en ik ben nog steeds erg bevlogen van het tennisvak. Motivatie en enthousiasme zijn de key-woorden tijdens mijn trainingen. Ik geef sinds 2002 met veel plezier les voor de tennisschool  en ben verantwoordelijk voor interne opleidingen en alle evenementen Verder zullen jullie mij vaak tijdens evenementen terugzien. Clinics, instuifmidagen en toernooien...ik organiseer het graag!

 Veel tennisplezier en tot op de baan!

Contact: 06 250 877 03

Mail: rene@tennisschoolrobmentink.nl

Teun Verschoor

Teun Verschoor

Hij is al vroeg met tennis begonnen bij T.O.C. Heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Na een opleiding op het CIOS waar hij zijn KNLTB A/B licentie heeft gehaald is hij "teunisleraar" geworden. Nog steeds bezeten van het tennisspelletje en dat zie je terug in zijn speelsterkte! Zijn speelsterkte is namelijk 3.
Contact: 06 363 991 55

Helga Menten

Helga Menten

Beste tennisvrienden, mijn naam is Helga Menten. Met ingang van oktober 2010 zullen jullie mij tegenkomen op tennispark ’t Hooghe Dorp. Sinds 1999 heb ik mijn eigen tennisschool: Tennisschool Match. Ik verzorg ook tennislessen bij TV Stolwijk en SET in Schalkwijk. Ik vind het leuk om nu in samenwerking met Tennisschool Rob Mentink in Capelle a/d IJssel te starten. Mijn achtergrond is het basis- en kleuteronderwijs. Verder heb in mijn jeugd op landelijk niveau gevolleybald. Na het volleyballen ben ik gaan tennissen en dat ging mij goed af. Ik heb toernooien gespeeld tot speelsterkte A. In 1999 heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt en werd ik trainster in plaats van speelster! Ik kijk er naar uit om met jullie een sportieve tijd door te brengen. Tot ziens op de baan!
Contact: 06 2255 2609

Tom van Hensbergen

Tom van Hensbergen


Mijn naam is Tom van Hensbergen, geboren op 23 juni 1992 te Dordrecht. Ik tennis vanaf mijn 13e en ben altijd lid geweest van C.C (Dordrecht). Ik ben zelf speelsterkte 4/4.

Naast zelf tennissen vind ik lesgeven enorm leuk. Ik begeleid een hoop activiteiten rondom de jeugd (bijv.  jeugdkamp). Verder ben ik in het bezit van mijn licentie en ik ga dit jaar voor Tennisschool Rob Mentink op LTC Triomf aan de slag.

Mijn hobbies zijn voetbal en hardlopen. Lekker sporten dus. Ik heb er enorm veel zin in om les te gaan op LTC Triomf samen met mijn collega's en ik hoop jullie tegen te gaan komen op de tennisbaan.

Contact: 06 543 453 18

Email: tom@tennisschoolrobmentink.nl