Klik HIER voor de homepage van Tennisschool Rob Mentink

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Social Media

Deel deze pagina


Tennisschool Rob Mentink > Verenigingen > TV Heer Jan > Trainers

Rob Mentink

Rob Mentink

De hoofdtrainer van de gelijknamige tennisschool. Van alle markten thuis en zeer vakkundig. Sinds 1980 is hij werkzaam als tennisleraar. Hij heeft 10 jaar een tennisschool in TC IJsselmonde gehad. In die periode is hij kader-trainer ( nationale selectie team onder 14 jaar) en is hij 3 jaar hoofddistrictstennisleraar (Rotterdam) geweest.

En nu dus eigenaar van tennisschool Rob Mentink. Een begrip in regio Rotterdam. Zelf staat hij ook nog veel op de baan en geeft training aan alle niveau's. Van beginners tot mondiale top 100 spelers! Bij Rob ben je dus altijd in goede handen.

Contact: 06 543 858 85

Mail: info@tennisschoolrobmentink.nl

Lisette Boekholt

Lisette Boekholt

Beste tennisliefhebbers,

Ik ben Lisette Boekholt, geboren op 29 juni 1988 en ik woon samen met mijn vriend in Spijkenisse. Zelf tennis ik al 13 jaar en mijn speelsterkte is categorie 3. Ik heb via mijn sportopleiding op het ALbeda College mijn licentie gehaald om les te geven. 6 jaar geleden ben ik begonnen met lesgeven waarvan ik nu de laatste 4jaar full-time training geef. Buiten tennissen en lesgeven heb ik ook nog andere hobbys: Snowboarden en Zwemmen. Het liefst doe ik dat zo vaak als ik kan.


Naast het lesgeven probeer ik ook mijn eigen tennis bij te houden. Ik speel elk jaar voorjaarscompetitie in een gemengd team. En in de zomervakantie, wanneer ik vrij heb, speel ik open toernooien in regio Rotterdam.
 
Ik heb erg veel zin om op jullie club te komen les geven en hoop jullie allemaal snel te zien op Heerjansdam,

Contact: 06 5153 5350

Mail: lisette@tennisschoolrobmentink.nl