Klik HIER voor de homepage van Tennisschool Rob Mentink

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Social Media

Deel deze pagina


Tennisschool Rob Mentink > Verenigingen > TV Heer Jan > Trainers

Rob Mentink

Rob Mentink

De hoofdtrainer van de gelijknamige tennisschool. Van alle markten thuis en zeer vakkundig. Sinds 1980 is hij werkzaam als tennisleraar. Hij heeft 10 jaar een tennisschool in TC IJsselmonde gehad. In die periode is hij kader-trainer ( nationale selectie team onder 14 jaar) en is hij 3 jaar hoofddistrictstennisleraar (Rotterdam) geweest.

En nu dus eigenaar van tennisschool Rob Mentink. Een begrip in regio Rotterdam. Zelf staat hij ook nog veel op de baan en geeft training aan alle niveau's. Van beginners tot mondiale top 100 spelers! Bij Rob ben je dus altijd in goede handen.

Contact: 06 543 858 85

Mail: info@tennisschoolrobmentink.nl

Bregt van den Born

Bregt van den Born

Mijn naam is Bregt van den Born. Ik woon samen met mijn vrouw en 2 kinderen in Zoetermeer.
Op 6-jarige leeftijd ben ik begonnen met tennissen. In die tijd ging dat (helaas) nog met de gele bal. Gelukkig ging het me vrij redelijk af en had ik er veel plezier in.
Uiteindelijk werd ik behoorlijk fanatiek en stond iedere dag te tennissen (trainen, vrij spelen met vriendjes, of gewoon tegen de muur)
Op mijn 20e ben ik de A-cursus gaan doen, gewoon omdat de opleiding me leuk leek. Zo’n 5 jaar later ben ik bij “C.C.” in Dordrecht, daadwerkelijk begonnen met lesgeven. Na 1 seizoen was het me duidelijk. Ik wilde blijven trainen en ben toen gestart bij TV Bonaventura in Strijen. Na een paar jaar werd dat fulltime lesgeven door ook in Waddinxveen te gaan trainen. In die periode heb ik ook mijn B-licentie behaald.
De laatste anderhalf jaar geef ik met veel plezier training bij TV Pijnacker en bij Tenniscentrum Meerzicht in Zoetermeer.

Ik ben blij dat ik de kans krijg om voor Tennisschool Rob Mentink hoofd clubtrainer te worden bij TV Heer Jan en ik verheug me erop om samen met de diverse commissies te gaan werken aan het tennisplezier van de leden van TV Heer Jan en hoop door mijn trainingen tevens het niveau te kunnen verbeteren van de leerlingen. Ik hoop snel te worden opgenomen in de vereniging, zodat we samen kunnen werken aan een mooie toekomst.

Tot binnenkort op het tennispark.
Bregt van den Born
06-24994892
Mail: bregt@tennisschoolrobmentink.nl
Info: www.tennisschoolrobmentink - trainers

Lianne Leliveld

Lianne Leliveld

Mijn naam is Lianne Leliveld , geboren op 30-08-1994 en woonachtig in Schiedam. Toen ik vier jaar oud was ben ik begonnen met tennissen , maar pas sinds een aantal jaren fanatiek. Tijdens mijn opleiding aan het CIOS te Goes waar ik tevens ook mijn licentie A behaald heb , heb ik gedurende het 3e en 4e leerjaar stage gelopen bij Tennisschool Rob Mentink , waar ik al een geruime tijd met ontzettend veel plezier les geef.  Ik geef les op TOC en Heerjansdam. Verder speel ik regelmatig toernooien en neem ik deel aan diverse competities. 

Bezig zijn met mijn passie, de tennissport en die gedrevenheid overbrengen op mijn leerlingen die tegelijkertijd plezier, ontwikkeling en uitdaging ervaren vind ik het mooiste wat er is en dat doe dit dan ook met veel enthousiasme. Ik hoop jullie daarom graag te zien op de tennisbaan !

Lianne Leliveld
Telefoon : 0634492931
E-mail : lianne@tennisschoolrobmentink.nl