Klik HIER voor de homepage van Tennisschool Rob Mentink

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Social Media

Deel deze pagina


Tennisschool Rob Mentink > Verenigingen > Inschrijven

INSCHRIJVEN

JEUGD - ZOMER 2016

Sorry, er zijn momenteel geen lesmogelijkheden om voor in te schrijven.

SENIOREN - ZOMER 2016

Sorry, er zijn momenteel geen lesmogelijkheden om voor in te schrijven.

Lesreglement

Op de lessen is ons lesreglement van toepassing. Klik hier om ze te lezen.

>> Lees verder...

UITLEG

Trainingsmogelijkheden Zalmplaat

Klik hieronder voor informatie over de veschillende tennislessen.

Het hele jaar door worden er op tennispark tennislessen door onze tennisschool verzorgt.  Alle cursussen bestaan uit 18 trainingen en duren 50 minuten, met uitzondering van incidentele privelessen. Er zijn op dit park  veel mogelijkheden met betrekking tot tennistraining.  Hieronder staan deze opties voor u beschreven. Indien u tennislessen wilt gaan volgen, is het wel verplicht om lid te zijn van tennisvereniging TV Zalmplaat.


 
  • Jeugdtraining 4 personen: Deze lessen worden gedurende de hele zomerperiode gegeven.  Daarbij word er intensief aan techniek, tactiek en coordinatie gewerkt. Met zowel aandacht voor de groepsontwikkeling als op individueel niveau.      
  • Seniortraining 4 personen: Tijdens deze trainingen zullen alle slagen aan bod komen. Met aanwijzingen van onze vakkundige trainers zullen wij uw totale tennisspel een niveau omhoog brengen. Omdat u met slechts 4 personen traint is er ook veel ruimte voor persoonlijke aanwijzingen welke uw speelpeil ten goede komen. Intensief, leerzaam en leuk!
  • Prive lessen: Voor zowel jeugd als senioren bieden wij de mogelijkheid om prive les te volgen. Dit kan het hele seizoen en eventueel ook op afspraak een aantal keer indien mogelijk. Privelessen kunt u met 1 of 2 personen volgen. Verder is er de mogelijkheid om een half uur of een heel lesuur (50 min) af te spreken. Uiteraard is dit de ideale manier om je speelpeil te verhogen. Met veel induviduele aanwijzingen zal uw tennisspel snel verbeteren.